Rädda världen på Halloween

Känner du för att rädda världen på Halloween? I så fall kan du klä ut dig till en av alla de superhjältar som finns i tidningar, filmer och serier. Det finns ett stort urval att välja mellan och många av oss har redan en superhjälte som är favoriten.

Marvel

Marvel är ett av företagen som skapat flera av de populära superhjältarna genom tiderna. Om du gillar Spiderman, Iron Man eller Hulken så är de skapade just av Marvel och det finns dräkter att köpa både för barn och vuxna. Många barn gillar superhjältar, men även vuxna kan klä sig som en till Halloween.

Andra hjältar som skapats av Marvel är till exempel Black Panther, Thor eller Black Widow. Valmöjligheterna är många och självklart kan du även välja att klä ut dig till en av skurkarna från filmvärlden. Dock bör du kanske inte räkna med att bli lika populär på Halloweenfesten i det fallet.

DC Universe

DC Universe är ett annat företag som skapat många av de största superhjältarna i världen. Den vi alla känner till är givetvis Batman och det finns gott om kostymer till barn och vuxna som den karaktären. Sedan är det bara att lägga till med en mörk röst så är outfiten fixad.

DC har även andra superhjältar så som supersnabba Flash, Batmans sidekick Robin och Green Arrow med sin pilbåge. Det är bara din fantasi som sätter gränser för vad du kan klä ut dig till och som en superhjälte kommer du alltid bli poppis på Halloweenfesten. Det är bara att välja din favorit.

Köpa eller skapa dräkten?

Beroende på din budget och din tid kan du välja att antingen köpa en kostym eller att skapa den själv. Att köpa en superhjältekostym är förstås det mest bekväma, men det kan också bli en kostsam historia. Dock bör du tänka på att du kan köpa din kostym i andra hand.

Att skapa en kostym själv kan vara ganska tidsödande, men det blir i regel billigare. Det beror dock på vilken superhjälte du ska klä ut dig till. Som Batman kan det räcka med svarta kläder och en Batman-mask för att vara tillräckligt utklädd. Det är egentligen bara din fantasi som sätter gränserna.

Matcha med en vän

Om du ska gå på Halloween-fest med en vän, ett syskon eller din partner kan det vara en god idé att matcha kostymer. Självklart kan ni köra Batman och Robin som är en klassisk superhjälteduo, men det finns flera andra sätt att matcha kostymer på även inom superhjältetemat.

Om du till exempel är Spiderman kan din vän vara Green Goblin, ärkefienden till hjälten. Eller varför inte Batman och Jokern? Att matcha en hjälte med en fiende kan vara en rolig idé som går hem hos de övriga festdeltagarna. Kanske känner ni för att lägga till ett litet skådespel också.

Sammanfattning

Att klä ut sig till en superhjälte är mycket populärt på Halloween-festerna och det finns många hjältar att välja mellan. Det finns till exempel Batman och Spiderman, men även Black Panther och Black Widow. Matcha gärna kostym med en kompis för en fantastisk helhet. Som superhjälte kommer du att bli populär på Halloween-festen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *