Ett populärt alternativ

Att klä ut sig som polis eller brandman till Halloween är ett mycket populärt alternativ och det är inte konstigt. Vem vill inte föreställa en av våra vardagshjältar som håller oss trygga i samhället? Det finns gott om olika kostymer du kan köpa till varierande priser. Det finns också en second hand-marknad tillgänglig.

Vardagshjältar

Poliser och brandmän är vardagens hjältar som ställer upp när det är nöd i samhället. Även om det råder tvetydiga meningar om poliser så finns de i första hand till för att hjälpa oss och deras jobb är att skydda oss. Självklart är det kul att klä ut sig till en polis.

Det råder ingen tvekan om att brandmän är populära då de räddar liv och många gånger framställs de som sexiga också. Det finns kostymer som föreställer både “vanliga” brandmän och “snygga” brandmän så du kan välja den som passar dig. Känn dig som en vardagshjälte under Halloween, det är enkelt och smidigt!

Poliskostymer

Det finns flera poliskostymer att köpa både online och i maskeradbutiker som får dig att se riktigt cool ut till Halloween. Kostymerna finns i olika prisklasser för att alla ska kunna ha råd till en häftig kostym till nästa Halloween-fest. Du kan också kolla annonser för att köpa en begagnad kostym.

Det finns olika varianter av poliskostymer beroende på om du vill se ut som en riktig polis eller som till exempel en lättklädd polis. Utbudet av poliskostymer är till stor del riktade mot män, men självklart kan även kvinnor använda dem. Du kan göra kostymen komplett med en häftig vattenpistol.

Brandmanskostymer

Brandmän framställs ofta som snygga samtidigt som de räddar folk från bränder och andra faror. Att klä ut sig till brandman behöver inte vara så svårt, det finns flera olika kostymer att köpa. Om du vill ha något enklare kan du köpa enbart en brandmanshjälm, ett bra budgetalternativ.

Då Halloween enbart sker en gång per år och många vill klä ut sig till olika saker varje år brukar det kunna finnas en del av dem till salu i andra hand. På så sätt sparar du både på miljön och din egna plånbok, alltså positivt på flera sätt.

Matcha dräkter

Om ni är två eller fler som ska gå på Halloween-fest tillsammans kan det vara extra roligt om ni matchar era dräkter. Varför inte köra på tjuv och polis-stuket? Då kan ni kanske lägga till med ett litet skådespel också för att bli festens medelpunkt. Har ni barn kan ni matcha kostymer med dem.

Om ni är ett gäng vänner kan ni klä ut er till en hel grupp brandmän som får alla kvinnor på fall. Det finns oändliga möjligheter att matcha kostymer och om ni har barn med er kan ni klä er i likadana dräkter för att imponera på resten av gästerna.

Sammanfattning

När det kommer till Halloween-kostymer finns det en del som är mer populära än andra. Att klä ut sig till polis eller brandman är mycket populärt och det finns gott om olika kostymer att välja mellan. Klä ut dig till en vardagshjälte du också och imponera på nästa Halloween-fest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *