Välkomna till vår sajt

Vi vill först och främst hälsa er välkomna till vår sajt. Hos oss kan du läsa artiklar om de mest populära Halloween-kostymerna. Kanske är du ute efter att vinna priset för bästa kostym på årets Halloween-fest? Det är egentligen enbart din fantasi som sätter gränser för hur du ska klä dig på festligheterna, men vi hjälper dig att hålla koll på de populäraste varianterna.

Halloween växer i Sverige

Halloween är en högtid som inte alltid varit stor i Sverige, men dess popularitet växer mer och mer. Firandet i USA är störst men vi har influerats mycket av deras sätt. Det är därför relativt troligt att du blir bjuden på en Halloween-fest och självklart måste du då komma klädd i en fantastisk kostym. Men vad ska du klä ut dig till?

Superhjältar

En sak som alltid går hem är en superhjältekostym. Oavsett om du klär ut dig till Spiderman eller Batman kommer du få mycket beröm. Du kan självklart även klä ut dig till en av ärkeskurkarna till en superhjälte. Vad sägs om Catwoman eller Poison Ivy, eller allas vår Joker? Superhjältar är alltid rätt i tiden och det kan helt enkelt inte gå fel med en superhjältekostym.

Zombies och vampyrer

Halloween ska ju vara läskigt och vad är då bättre än att klä ut dig till en zombie eller en vampyr? Både zombies och vampyrer är populära både inom filmer och serier, men även som kostym när det är maskerad. På Halloween passar dessa två alldeles utmärkt och du kan skapa en unik look som får folk att titta på dig en extra gång.

Matchande kostymer

Om ni ska gå till en Halloween-fest som ett par eller några vänner i grupp finns det gott om möjligheter att matcha kostymer. Ni kan till exempel klä ut er till Dr Jekyll och Mr Hyde, eller varför inte till de tre musketörerna? Det finns en uppsjö av olika alternativ och om ni är flera stycken kan ni alltid klä ut er till familjen Adams.

Djurkostymer

Någonting som är populärt men som kanske inte är det första du tänker på till Halloween är en djurkostym. Att klä ut sig till ett djur är helt rätt och det finns många djur att välja mellan. På så sätt kan du både vara unik och populär på en och samma gång. En enkel kostym är kattkostymen, då du enbart behöver fixa öron, svans och morrhår.

Vad är vår vision

Vår vision är att alla ska kunna klä sig fantastiskt på nästa Halloween-fest. Det finns så många olika valmöjligheter och de vi har nämnt ovan är enbart ett fåtal av de som finns tillgängliga. Oavsett om du vill klä ut dig till ett läskigt monster, en clown eller ett gulligt djur finns det många olika varianter för dig att välja mellan.

Med vår hjälp kan du klä ut dig på allra bästa sätt och kanske till och med vinna pris för bästa kostym på Halloween-festen. Halloween är en riktigt rolig högtid och vi tror dessutom att den kommer att växa sig större med tiden. Förbered dig i god tid och välj en fantastisk kostym för att slå alla med häpnad på nästa Halloween-fest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *